Понеділок, 12 Травня, 2025

BREAKING

Лайфхаки

Яйце пашот за 3 хвилини: перевірений спосіб приготування

Яйце пашот за 3 хвилини: перевірений спосіб приготування

Сніданок є дуже важливим прийомом їжі, адже він стає відправною точкою нашого дня і дає для цього необхідну енергію. Одним із популярних продуктів на ранок вважаються яйця. Їх можна посмажити, відварити або приготувати з ними найрізноманітніші страви.

Сьогодні розглянемо, як приготувати яйце пашот у себе вдома. Його потім можна покласти на тост з авокадо, листям салату і помідором. Такий простий сніданок може наситити до самого обіду.

Як варити яйце пашот – лайфхак

Дехто пробує його готувати в мікрохвильовці, але таке яйце набуває дещо “гумової” текстури. На щастя, є більш ефективний, але такий самий простий варіант, як зробити яйце пашот.

Для цього методу знадобляться два маленьких ситечка. Їх потрібно опустити в киплячу воду, вбити в кожне з них по яйцю і варити три хвилини.

Для кращого розподілу температури, обов’язково накрийте все кришкою, інакше вони будуть занадто рідкими.

Як зазначають у Food & Wine, яйце “почне готуватися негайно”. Щодо того, скільки варити яйце пашот, кулінарний блогер вказав час від трьох до п’яти хвилин. Коли воно буде готове, просто покладіть яйце на тарілку або серветку, щоб вона ввібрала зайву вологу.

Коментатори поділилися своїми перевіреними порадами, як зварити яйце пашот цим способом без проблем. Так, можна злегка змастити сито олією, щоб було легше діставати з нього продукт і потім відмивати.

Однак були й ті, кому не сподобався лайфхак.

“Буквально просто додайте оцет у воду, додайте яйце у воду, перемішайте воду, витягніть яйце, яйце готове. Не потрібно нічого додатково чистити, особливо дрібнопористе ситечко. Це так дратує”, – написав коментатор.

Інше в категорії

Завантажити більше Завантаження...Більше нема статей