Неділя, 25 Травня, 2025

BREAKING

Дім

Куряче м’ясо буде танути в роті — перевірений рецепт

Куряче м'ясо буде танути в роті — перевірений рецепт

Цей надзвичайно простий рецепт приготування курячих стегон або будь-яких інших частин курки має бути під рукою. Страва готується легко, а результат перевершує очікування.

Рецептом поділилися Ukr.Media.

Реклама

Вам знадобиться:

  • курка (будь-які частини) — 1 кг;
  • майонез — 1 ст. л.;
  • соєвий соус — 1 ст. л.;
  • мелений кмин — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування

До курячого м’яса додати кмин, соєвий соус і майонез. Добре перемішати, щоб м’ясо рівномірно промаринувалося.

Накрити ємність харчовою плівкою і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Якщо готуєте заздалегідь, поставити в холодильник, можна залишити навіть на ніч.

Для смаження шматочки курки обкачати в борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити на розігрітій пательні до золотистої скоринки з обох боків. Або замариновану курку можна запікати у духовці, додавши сир, помідори чи інші овочі, або ж приготувати на грилі.

Раніше ми ділилися корисними порадами, як приготувати ніжні та соковиті котлети.

А також дізнайтеся, як позбутися дрібних кісточок у рибі без зайвих зусиль.

Інше в категорії

Завантажити більше Завантаження...Більше нема статей