Неділя, 11 Травня, 2025

BREAKING

Дім

Соковита курка без маринаду — додайте лише один інгредієнт

Соковита курка без маринаду — додайте лише один інгредієнт

Приготувати ніжну та соковиту курку часом буває досить складно, адже це м’ясо потребує особливого ставлення. Цей незвичний, але надзвичайно простий спосіб допоможе уникнути проблем і приємно здивує ваших гостей. А потребує він лише одного додаткового інгредієнта — солі.

Рецептом ділиться “1 хвилина”.

Реклама

Як приготувати соковиту курку на солі

Для приготування курки вагою 1,5 кг вам знадобиться 1 кг звичайної солі.

Для початку підготуйте курку — зв’яжіть ніжки, а на крила надягніть фольгові ковпачки, щоб не згоріли. У форму висипте сіль та розрівняйте її. Краще обрати меншу форму, щоб шар солі був товстішим. Викладіть курку спинкою вниз зверху на сіль.

Соковита курка без маринаду — додайте лише один інгредієнт

Підготовка курки до запікання. Фото: odnaminyta.com

Запікайте у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 60–90 хвилин. Готовність визначайте за шкіркою — вона має стати прозорою. Після приготування перекладіть курку на тарілку — шар солі під нею стане твердим, але до м’яса не прилипатиме.

За цим рецептом курка вийде ніжною, соковитою всередині, з тонкою хрумкою шкіркою. М’ясо легко відходитиме від кісток і матиме приємний, помірно солоний смак.

Соковита курка без маринаду — додайте лише один інгредієнт

Курка, запечена на солі. Фото: odnaminyta.com

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний шашлик з будь-якого м’яса.

А також дізнайтеся секретний рецепт соковитих котлет, як у садочку.

Інше в категорії

Завантажити більше Завантаження...Більше нема статей